Categorii

Vrei să te sunăm noi?

Branduri

Opinia ta conteaza!

Concurs Facebook

Returnare produse!

Newsletter

TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Plată cu cardul

Schimbare monedă

Coș:
0 Lei

Marcile noastre

Sunt lideri în fabricarea produselor pentru copii și bebeluși, bazându-se pe soluții ergonomice și oferind un design modern în culori atrăgătoare. Raportul extrem de avantajos între calitate și preț constituie o ofertă atractivă pentru părinții care apreciază simplitatea construcțiilor, confortul și siguranța.

 

Linia Espiro a fost creată pentru părinții care duc o viață activă, care apreciază soluțiile moderne, designul elegant, confortul și ușurința utilizării. Construcțiile avansate, cadrul ușor din aluminiu, vopselele durabile si țesăturile de înalta calitate garantează confort și siguranță în conformitate cu standardele europene, în timp ce designul îndrăzneț urmează cele mai noi tendințe.
Produsele Espiro sunt soluția perfectă pentru viața agitată din orașele aglomerate, precum și pentru excursiile în aer liber.

 

Se pune accent pe simplitatea produselor, pe liniile clasice și ușurința utilizării. Se adresează categoriei de persoane cu venituri reduse, pentru care calitatea și designul simplu sunt caracteristici primordiale atunci când își aleg produsele pentru copii.

 

Produsele Angelcare sunt inovatoare în domeniul produselor de mică puericultură și în special prin sistemele de monitorizare a bebelușilor. Tradiționalele monitoare pentru bebeluși transmit doar sunetele, dar nu pot recepționa mișcările respiratorii. Monitoarele de respirație Angelcare a fost create pentru a  monitoriza respirația bebelușilor atunci când părinții nu sunt alături

 

Brandul Lorelli-Bertoni deservește mămicile și bebelușii. Au produse de puericultura mare si mica, în diferite culori. Majoritatea produselor sunt personalizate si transformabile, din acest motiv va fi o alegere bună, având o perioada de folosire indelungată. Este brandul pentru toate buzunarele. 

Ca parinti, noi suntem responsabili de starea de sanatate a copiilor nostri. Pentru a asigura acest lucru, trebuie sa avem grija de igiena lor nazala. Aspiratorul nazal Nosiboo, fabricat si brevetat in Europa, este solutia eficienta si prietenoasa cu nasucul bebelusului. Bazele acestui aparat au fost puse de 2 parinti care s-au confruntat cu problema respiratiei la proprii copii si care au reusit sa creeze dupa 2 ani de munca si studiu, un produs de inalta calitate si cu un design deosebit.

Linia de produse Nuvita este inspirata de parintii moderni si bebelusi pentru a crea produse care sa simplifice si sa rezolve nevoile cotidiene ale familiei in privinta ingrijirii sanatatii si asigurarii sigurantei acestora. Gama de produse Nuvita include articole dezvoltate in colaborare cu institute internationale de cercetare si medici specialisti. Produsele Nuvita sunt recunoscute pentru designul italian deosebit, dispun de toate aprobarile si certificarile CE conform normelor Europene, si nu contin BPA si Ftalati.

 

Infiintata in 1990, marca de origine poloneza a avut ca prioritate crearea unor produse ergonomice, usor de utilizat si sigure, a caror calitate si functionalitate au castigat repede aprecierea a milioane de parinti. Diversitatea de produse, designul deosebit si preturile rezonabile sunt atuuri care le recomanda

 

Tommee Tippee brandul nr.1 in Marea Britanie in ceea ce priveste produsele pentru hranirea bebelusilor, a copiilor mici si unul dintre brandurile de top cu produse si accesorii pentru sugari de pe piata globala, este unul dintre cele mai de incredere si recunoscute branduri pentru copii din lume, iubit de copii si recomandat de generatii de parinti.

 

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.

 

Bazandu-se pe mai mult de 50 de ani de cercetare in domeniul alaptarii, produsele Lansinoh, vin sa revolutioneze piata produselor pentru hranirea copiilor.

 

Produsele Baby Print fabricate in Ungaria constituie amintiri de neuitat  si cadouri speciale pentru familie, rude sau prieteni.Am vrea sa pastram vesnic vii momentele minunate din viata micutilor nostri, pe care sa le putem arata apoi peste ani, cand ei la randul lor vor fi parinti. Desigur exista fotografii si filmari video,  dar cu Baby Print aceste amintiri devin tangibile si aduc un plus de emotie si entuziasm.