Vrei să te sunăm noi?

Branduri

Opinia ta conteaza!

Concurs Facebook

Returnare produse!

Newsletter

TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Plată cu cardul

Schimbare monedă

Coș:
0 Lei

Program de fidelitate

Program de fidelitate

 

Noi cei de la BabyZoo știm cât de mult contează pentru tine sănătatea și siguranța puiuțului tău. Având la bază acest principiu, dorim să îți oferim o experiență plăcută la cumpărături, oferindu-ți produse de calitate la cel mai bun preț.

 

De aceea cardul de fidelitate BabyZoo îți aduce o mulțime de beneficii.

 

Care sunt avantajele cardului de fidelitate?

 

  1. Orice deținător de card beneficiază pe loc pentru cumpărăturile efectuate pe site-ul www.babyzoo.ro, de un discount de 8 % din suma totală.
  2. Beneficiezi de promoții dedicate exclusiv posesorilor de carduri, informații referitoare la noile colecții, precum și de multe alte avantaje(livrare gratuita, mici cadouri, sfaturi și idei privind alegerea produselor etc.).
  3. Deținătorul cardului de fidelitate participă automat la campanii promoționale și oferte speciale pe parcursul întregului an.

 

Cum folosesc cardul de fidelitate?

 

Utilizarea cardului de fidelitate Babyzoo se poate face numai de către titularul acestuia. Dacă vrei să fii client fidel trebuie să comanzi de la Babyzoo.ro pana la 199 RON, și automat vei intra in posesia unui card de fidelitate de 8%, pe care îl vei putea folosi la următoarea comandă.