Categorii

Vrei să te sunăm noi?

Branduri

Opinia ta conteaza!

Concurs Facebook

Returnare produse!

Newsletter

TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Plată cu cardul

Schimbare monedă

Coș:
0 Lei

Scriene cu incredere

Nume:
Opinia ta:

Voi ați scris despre noi!

 

Carmen: Personal amabil, chiar dispus sa ofere solutii alternative, produs conform cu comanda, pret excellent, produse de calitate care se potrivesc cu nevoile bebelusului, livrarea s-a facut foarte rapid, sunt multumita


Andreea: Comanda a fost procesata rapid, dar pentru ca produsul nu se afla pe stoc, am fost apelată şi întrebată dacă voi putea aştepta până în momentul aprovizionării. După câteva zile am primit un nou apel, prin care eram anunţată că produsul va fi livrat. Faptul că nu mi-au fost percepute taxe de transport, iar preţul de achiziţie a fost chiar şi cu 100 RON mai mic decât cel afişat pe alte sit


Craciun Andreea: Am fost impresionata de rapiditatea cu care mi s-a raspuns, de faptul ca si dupa livrarea produselor, (raport ok si cu cei de la firma de livrare) am gasit asistenta chiar si la o chestie care acum mie mi se pare banala, cum ar fi montarea/ demontarea unui tarc de bebe.
Recomand acst magazin online.


Cristina: Produsele exact cum ma asteptam, dar timpul de livrare cam mare, probabil din cauza curierului cu care lucrati. 


Marinela: Foarte satisfacuta per general, au chat live pe site ceea ce ajuta mult cand ai intrebari. singurul minus a fost ca au cerut ramburs cand eu platisem deja online si a fost un pic de vanzoleala pana s-a clarificat.